Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Διακήρυξη Θέσεων και Αρχών της ΠΑΣΚΕ Συναδελφική του Αγίου Παύλου

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι
Η ΠΑΣΚΕ του Σήμερα και του Τώρα στον χώρο του Νοσοκομείου μας, εκφράζεταιΜόνο από τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων της , τις οποίες υλοποιεί τοΣυντονιστικό της Όργανο.
-Έχει τον Αυτοσεβασμό της και την Ανιδιοτέλεια της
-Δεν έχει διαχωριστικές γραμμές
-Δεν βάζει ταμπέλες στην αξιοπρέπεια και στην προσωπικότητα του κάθε συναδέλφου-συναδέλφισσας
-Δεν έχει παράγωντες - παραγοντισμούς
-Δεν έχει Παρασκήνια και Καμαρίλα
-Δεν θέλει Ρουφιάνους και Ρουφιανιλίκια
-Απεναντίας Τολμά να Θέλει αυτά που Σκέφτεται και Τολμά να Κάνει αυτά που Λέει
-Σέβεται τους Θεσμούς και την Ιεραρχία, είναι και Στέκεται δίπλα στα Θετικά, (ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ).
-Αφουγκράζεται όμως τα προβλήματα του κάθε Συναδέλφου (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) και λειτουργεί επί του Δικαίου, Νόμιμου και Δημόσιου Αισθήματος, Ειδικά στο Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό και σ' ένα Κουρασμένο-Γερασμένο και Ελλιπέστατο σε δύναμη και που λειτουργεί χάριν στην Ευσυνειδησία  του και τοΦιλότιμο του, το Νοσοκομείο μας.
-Δεν θέλει να έλθει Ποτέ σε Αντιπαράθεση με τις άλλες Συνδικαλιστικές Παρατάξεις στο Χώρο μας γιατί πιστεύει ότι Συνπαλεύουμε από το Ίδιο μετερίζι για τα Κοινά Προβλήματα μας (Μας μάρανε αυτές τις εποχές της Επιβίωσης Ποιος το κάνει καλύτερα), Ας είμαστε εμείς οι χειρότεροι όλοι σ' αυτό το Θέατρο του Παραλόγου - Όλα τα Χρώματα τις Ίριδος: Ανήκουν στο Σύστημα, και οι Θεατές δεν είναι Αθώοι.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ Θα ΤΣΑΚΙΣΕΙ και θα ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ κάθε μορφή Εξουσίας που θα Δρα Αλαζονικά γιατί πολύ απλά ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΩΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ

Συντονιστικό  Όργανο:
ΠΑΣΚΕ συναδελφική
Γ.Ν.Θ. "Άγιος Παύλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου